Καλούπια Εποξικής Ρητίνης

Σας παρουσιάζουμε μια νέα κολεξιόν καλουπιών ειδικά για εποξική ρητίνη. Πρώτα απ΄όλα θα πρέπει να ξέρετε ότι η εποξική ρητίνη καίει την σιλικόνη μετά από ορισμένες χρήσεις με αποτέλεσμα να καταστραφεί το καλούπι. Τα καλούπια εποξικής ρητίνης είναι ειδικά καλούπια από ειδική σιλικόνη έτσι ώστε να μην καταστρέφονται κατά την χρήση τους. Γι’ αυτό τον λόγο τα ξεχωρίζουμε από τα υπόλοιπα καλούπια. Βέβαια στα καλούπια εποξικής ρητίνης μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε με οποιοδήποτε άλλο υλικό άφοβα.

Άπειρες δυνατότητες για υπέροχα έργα μπορείτε να δημιουργήσετε με τα καλούπια μας δίνοντας ένα ξεχωριστό τόνο κάθε φορά.

Ρωτήστε μας να σας ενημερώσουμε. Οι ειδικοί μας θα σας δώσουν κάθε τεχνική βοήθεια στο πώς να χρησιμοποιήσετε τα υλικά μας, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι υπέροχο. Μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε ή να μας καλέστε στο messenger ακόμη και με βιντεοκλήση για να σας βοηθήσουμε.

Στο Blog μας θα έχετε συνέχεια νέες προτάσεις για δημιουργείες έτσι ώστε να αξιοποιήσετε στο έπαρκον τις δυνατότητες σας. Θα χαρούμε να είμαστε συνέχεια σε επικοινωνία μαζί σας και να δημιουργούμε μαζί!!!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top